הקלטה של השיעור הראשון בשיווק למאמנים אישיים
פורסם בתאריך 5 בספטמבר, 2007 בשעה 2:29 ומופיע בקטגוריות שיווק פרסום ומכירות.תגים: אימון-אישי, סמינרים
תודה לכל מי שהשתתף בשיעור הראשון.
הנה ההקלטה שלו להורדה:
איך להכפיל את כמות הלקוחות תוך חודש, למאמנים אישיים – שיעור ראשון (17MB)
ההקלטות הבאות יהיו זמינות רק לאנשים שנרשמו לקורס, ויש לי את המייל שלהם. את הקישור להקלטות הבאות הם יקבלו במייל.
מי שקיבל ממני בשבוע האחרון הודעות למייל בקשר לקורס, סימן שהוא ברשימה!
אם יש מישהו שרוצה להשתתף בשיעורים הבאים ולקבל את ההקלטות שלהם, אבל אינו רשום, זה הזמן להשאיר את המייל שלכם אצלי בתגובות, או לשלוח אותו אלי דרך טופס יצירת קשר בתפריט למעלה (כמובן עם הסבר, שאתם מעוניינים להצטרף לקורס).
כמו כן, כל המשתתפים שמעוניינים להשתתף בצ'אט של הקורס (שם ניתן לשאול שאלות, להחליף תובנות ולהתעדכן בהודעות), תשלחו לי את הכינוי שלכם ב SKYPE (אפשר להשאיר בתגובות), אני אוסיף אתכם לצ'אט וגם תוכלו להשתתף בשיעורים הבאים ולשאול שאלות בזמן אמת.



אשמח להכנס לקורס.
תודה.
[להגיב]
הוספתי את המייל שלך, בקרוב אתה תקבל אליו פרטים לגבי השיעור הבא. לשם כך תצטרך SKYPE, כדי להתחבר לשיחת הועידה של השיעור הבא. אתה יכול לעשות את זה כבר עכשיו אם תמצא בפוסטים הקודמים שלי קישור לצ'אט של סקייפ או לשלוח לי את הכינוי שלך ב SKYPE ואני אוסיף אותך גם שם.
[להגיב]
הוספתי את השיעור שלך בבלוג שלי גורו .
[להגיב]
מצויין, רק עשית טעות בשם שלי.
קוראים לי יגאל ולא אילן. תעדכן בבקשה.
[להגיב]
[...] כמה זמן סיימתי להעביר לקבוצת מאמנים אישיים קורס ביסודות השיווק של אימון אישי. הקצב היה מהיר, הדרישות היו גבוהות, מי שביצע את כל [...]
מבקש להירשם לקורס.
הכינוי שלי ב סקייפ: ZEEVROSE
תודה,
זאב
[להגיב]
היי זאב,
זוהי הודעה ישנה והשיעורים נגמרו מזמן.
היום אתה יכול לרכוש את הערכה המלאה לשיווק מאמנים אישיים כאן:
http://www.shtark.co.il/node/6
[להגיב]